onsdag, mai 20, 2009

Terapimaster & spikermatte

Etter jobb dro hele familien opp på Verket en kjapp tur. Jeg varma opp med litt lett traversering og gikk opp for å trene terapimaster programmet fra Stian. Litt sårt og ømt, men holdt øvelsene litt kortere enn vanlig. Avsluttet med å dødhenge litt, 10sek X 4 X 2 omganger på den minste lista.

Hjemme ble det pesto innbakt laks med spinat og buerre blanc og deretter en halvtimes tid på Villesens spikermatte :)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ananasmannen har et poeng i at det blir mye rygg, terapimaster, traversering og klaging. Skal ikke bloggen dø, må det snart komme noe annet.

Foreslår å ta tilbake vikaren.

~ Vegard ~ sa...

he he!! vikaren kan lage sin egen blogg, dette er min treningsdagbok! Hvis anonym ikke gidder å traske bort til denne URL'en så trenger'n ikke. Jeg blogger ikke for at folk skal nødvendigvis lese, men for å se hva jeg gjør i treningssammenheng. Du kan jo lage en svada blogg sjøl, så kan du lese den istede :)

KP sa...

Får kjøpe deg din egen spikermatte nå som du har blitt inviet da ;-)

www.spikmattan.se

~ Vegard ~ sa...

jeg har bestillt, er underveis :) Jeg har testa den gamle til Villesen også, men den er ikke på langt nær så bra ! Digg å slappe av på'n as!

Anonym sa...

Kos deg med spikermatta Vegard. I morra tidlig sitter jeg på flyet til Kalymnos. En ukes gutte tur med kal-klatring og kalle pils.
jaffa

~ Vegard ~ sa...

Åh så digg!! God tur!!