onsdag, april 29, 2009

Trening noen?

hallo potteter ! det her er jo strengt tatt en treningsblogg. Men jeg er jo skada i fingern så jeg trener utrolige kjedelige ting for tiden. I går for eksempel sykla jeg på treningssykkel i 2x20 min og så tok jeg masse appratøvelser jeg ikke en gang orker å skrive om. Så i dag kan dere skrive i kommentarfeltet hva slags trening dere har gjørt i det siste. Dette blir bra, nå må dere skrive da.

7 kommentarer:

Herman Mariusen sa...

hehe! Første bloggen jeg har lest hvor bloggeren oppfordrer leserne til å blogge mer enn det bloggeren selv gjør. Lol ass liksom.

erik sa...

men har du trent i det siste a?
i såfall hva, jeg ser du går rundt og drikker de her svære proteindrikkene på verket, så det betyr vel at du trener?

Anonym sa...

"Appratøvelser" -fyttiktta! Er det lizm øvelser som du får av han psykotiske naprapatkosevennen din? Eller er du mest opptatt av å gjøre dansevelser foran speilet sammen med ham, lizm? Forresten er det ingen av oss som driver med trening for tiden, vi er jo skadet. Hallo, følger du ikke med i tidens trender lizm?

Hvordan får man sånn kul oransje "B" og bilde v seg selv på toppen av kommentaren sin, kan noen fortelle meg det?

Jay sa...

Dagens klatring føltes nesten som en "apparatøvelse"... Men i flotte omgivelser og hyggelig selskap... ble noen runder med litt øving på Vriåtter. Merkelig at det ikke var mange flere på crag'et en slik fin aprilkveld....

erik sa...

anonym...erre han me krøllene som er ute å lufter seg? han med tanta me røykebein?

Anonym sa...

Hva fan har Tante Røykebein med dette å gjøre. Hu hakke gjort ei katte fortred. Katte!

Anonym sa...

har trent annenhver dag de siste ukene, aldri har progresjonen vært bedre. Har jo vært en fantastisk aprilmåned så det har stort sett funka med annenhver dag ute (tau). 2009 står visst i redpointens tegn. Onsighting neste år. Igår var jeg på mega, klatret vatan med absolutt 0 margin. Varmet opp for dårlig og endte opp med tidenes kaldpumphysteri i toppen, men det gikk akkurat. Noen dro forresten av det høyre sidetaket før catchen i forrige uke, så nå er den litt kjipere enn før, men det har ikke noe å si for graden.

J