lørdag, november 29, 2008

Grattis Angelica!!

Jiiiippiii Angelica, våres president (TeamBuktu) vant Nordisk Mesterskap i buldring. Vi fulgte med på web tv, funket greit men streamingen var litt treg.

Jeg har bare trent litt korsrygg og fingerstyrke idag, sett på buldring og klemt på "fingersterker'n".

5 kommentarer:

Anonym sa...

Savner oppdateringer av bloggen! Artig å følge med hvordan det går med prosjektet.

Anonym sa...

Ja, er det en spesiell bulder du har i tankene for eksempel?

~ Vegard ~ sa...

Ja litt dårlig med oppdateringer nå, men skal skjerpe meg :) Må få med vinter treninga også!! Litt vanskelig å få inspirasjon på vinter'n. Siden examen ikke ble gått i år så må jeg trene hardere enn hardest for å ha muligheter til neste år. Det er ingen spesielle, men mange spesielle jeg har lyst til å gå! Helst bør examen gåes i Fontainebleau, slik at man veit at det er riktig.

Anonym sa...

Hvilket er det hardeste bulderet du fikk gått i år? Og har du vært i bedre form før i tiden, men hatt avbrudd i mellomtiden?

~ Vegard ~ sa...

Jeg har vel aldri vært sterker enn i år, men jeg har heller aldri prøvd spesielt harde buldre. Følte jeg fikk mye igjen for fingerstyrke siden jeg er så tung som jeg er, så jeg gleder meg til å komme igang med hangboard så snart finger'n min syns det er greit! I år gikk jeg en 7B i Bleau, med endel skavanker. Det jeg merker at jeg er blitt bedre på er at jeg går "lettere" buldre raskere, det er gøy. Det er jo det overordnende målet også, bli generelt bedre!