torsdag, desember 25, 2008

Restitusjon!

Første juledag er forbeholdt restitusjon av julemiddagen (pinnekjøtt), idag er det ribbe!! Fett!

Fortsatt god jul!

3 kommentarer:

Anonym sa...

god jul videre, her er det grandiosa med ekstra ost:) vi skal snart åpne gavene

Anonym sa...

Vi hører ofte om en idrettsutøver at vedkommende er overtrent. Vi har da gjerne en formening om at dette skyldes at vedkommende har trent for mye, noe som kan være riktig.
Overtrening kan ramme de fleste og de beste. Alt fra ambisiøse toppidrettsfolk, til deg og meg.
Hvem har ikke opplevd at kameratene du klatrer sammen med, og som du normalt holder greit følge med, parkerer deg på Verket. De andre sitter og prater, og du ligger langflat på tjukkasen og lurer på hva fanken som feiler deg.Nøtteknekkern jobber under lokkene, og du kikker febrilsk på fingrene for å se om teipen ligger feil.Negativt. Kanskje t-skjorta er for stor, slik at det blir ett voldsomt vindfang. Nei, de andre har samme t-skjortetype. Du er i hvert fall ikke dårlig trent, for steinhard trening har du gjennomført neste daglig i mange måneder. Nei, dette må være allergi, alle har jo allergi for tiden og da blir du fryktelig sliten.
Undersøkelser hos den lokale ekspert på allergier, viser at du ikke har slike problemer. Forsiktige antydninger fra eksperten om at det kanskje kunne være en ide å trene litt mindre, avfeies elegant. Her skal det trenes mer. De andre luringene trener sikkert mye for seg sjøl, så der er forklaringen! Høyintensiv intervalltrening, det må være tingen!
Resultatet? Tre uker etter har du problemer med å komme på deg opp av sengen og trening er ikke akkurat det som frister mest. Humøret er mildt sagt dårlig. Det finnes da andre ting i verden å bry seg om utenom det å drive med klatring.
Du er overtrent, og vet lite eller ingenting om hva du skal gjøre med det.

~ Vegard ~ sa...

FETT ! :)
Du må publisere noe snart GuRu !

Hva fikk du'a Erik?