fredag, februar 12, 2010

Verket økt og jippi endelig tjukkas!

Idag ble det en tur inn til hovedstaden igjen. Ville, Kristin, Marijana, Vegard og jeg kjørte igang en liten buldte session på Verket. Gikk masse lett, kjenner meg sterk men litt tung. Sånn er det når treningens øktene på Solstad er så tunge. Men det lover godt, digg å kjenne en rygg som ikke bare klager sin nød om smerte. Nok en gang, hurra for Catslide.

Når vi kom hjem satt vi på plass den fantastiske tjukkasen som endelig har ankommet etter 3mnd'er på tur fra Tyskland til Re, det ser bra ut :)

Hjemme kjørte jeg mage og core fra Catslide programmet, det samme gjorde jeg igår kveld. Digg trening!

5 kommentarer:

marianne sa...

Super koooool tjukkas Vegard! Hvordan går det med dyra på gården? Og kornet og trærne??

Anonym sa...

Hoho... ække dyr, og korn, og trær på en bondegård om vintern vel!

~ Vegard ~ sa...

ja feeeet blå, digg, tjukkas :) Må komme å teste !

Dyra er inne i kulda og kornet er i skapet, men trærne står ute å spriker med fingra.

Hvordan er livet Marianne? Kommer dere neddover noe til våren?

Anonym sa...

Kul innevegg du har! Har fulgt med litt på bloggen din. Spennende å følge utviklingen av veggen. Hvor mye anslår du det totalt har kostet m/ materialer, skruer, bolter og tak? Og hvor mye måtte du ut med for tjukkasen?

Jø.

~ Vegard ~ sa...

Takk, den er skikkelig bra også :) Effektivt med den 45 grader'n. Vi har jo to moduler, en 45 - og 22 grader, pluss en full vegg vertikalt, nesten 45kvadrat meter. Tror prisen er kommet opp i ca 15' - 18'kr, jeg har vært veldig heldig med priser. Tjukkasen kosta rett over 11', dyrt for tjukkas. Burde hatt en heldekkende, men det ble såpass kostbart at vi venter litt. Dette er priser uten tak, tak er dyrt!

Men vi har utbyggings muligheter, kanskje vi kan få etablert en klubb :) Hvis vi merker et behov her i Vestfold!