onsdag, august 05, 2009

Bratt økt i ammetåka

Fikk meg en bratt økt idag, varma opp i bratta, fortsatte i bratta sammen med Eli og Solveig, Eiring og Ann Magrit var også der. Etter bratta ble det enda bratter oppi taket, der var de sterke Broch'ene med de fancy fotflytta. Godt å bli ordentlig sliten i taket, skuldre og mage, sliten! Avsluttet med en runde L øvelse for å skikkelig ta meg ut.

VARMT og KLAMT på Verket! Men hjemme ble det spikermatte :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

"For å buldre bedre ute på stein, må man buldre ute på stein....."

~ Vegard ~ sa...

Du er genial, godt du er anonym hvis ikke så ville mensa klubben vært over deg for lengst!

Jeg har en ett åring, en på en måned, flytting og salg av bolig... Puss regn hele sommer'n! Hadde du da hatt tid til å reist ut for å buldre? Jeg er super heldig som kan buldre så ofte som jeg kan, men øktene blir ofte veldig korte. Jeg er ute 2mnd'er til høsten, i verdens beste skog for buldring, vil nå si at det er bra!

Anonym sa...

Bedre opplegg enn de fleste småbarnsfedre.

Men hva med Tokerud? Tar det lengre tid å buldre der enn på verket?

~ Vegard ~ sa...

jeg har dessverre ofte kun en time eller maks to timer, føler det da blir man effektivt inne.. Men seff enig i at man bør være ute når man har lyst til å bli god ute. Men jeg er super glad i å trene også! Jeg har testa noen kvelder på Filmplaneten, mye nærmere et Tokis. Men jeg får bare glede meg til Bleau igjen :)

Utover vinter'n, når vi har flytta, så tror jeg vi får tida til flere uteøkter. Da har vi besteforeldre mye næremere :) Sandefjord og Hvasser here we come!