mandag, august 17, 2009

Dagtid på Verket!

Sannheten om dagdriverene på Verket! Blåbærpai og kaffe før trening, det er noen som har det... Mens andre sitter på jobb for å holde hjula igang. Foto: Villesen, som visstnok fortærte en stor bit av paien!

12 kommentarer:

Anonym sa...

Hvorfor henger oslofolk på verket når dere har tokerud?

mikke sa...

Fordi Tokerud er dritt

Anonym sa...

Har du vært der mer en 1 gang da mikke?
Tokerud er bra det...mange kule bulder der!

~ Vegard ~ sa...

ja, også er det sykt masse fett på sjømannsskolen Mikke!! ;)

Jakobsen sa...

Ærlig talt folkens, hva er EGENTLIG galt med Tokerud? For all del, alle trenger ikke like alt og smaken er som baken og alt det der, men HVORFOR er Tokerud dritt? Hadde vært interessant med noen saklige argumenter. Sidestilling av Sjømannsskolen og Tokerud er kanskje å dra tokerud-dissinga litt langt eller?

Anonym sa...

Klart man henger på Verket på dagtid fremfor å henge på Tokerud, når man får blåbærpai og kaffe!! Det hadde jeg og gjort, hvis ikke det var for at jeg må jobbe rævva av meg for å få råd til å stampe i køen på Verket om ettermiddagene...

mikke sa...

Jeg blir gira av rene linjer på frittstående steiner.Tokerud for meg er som å se Ben Moon og Jerry Moffat på tidlig nittitall.Altså totalt uinteressant.
Da trener jeg heller inne og buldrer ute i Hueco,Font og Nissedal.

Jakobsen sa...

Joda, joda, frittstående steiner og rene linjer er selvsagt å foretrekke og såklart vil man helst buldre i Hueco, Font og Nissedal hele tiden. Og hadde Nissedal ligget på Hovseter og Stange på Ulvøya ville nok ikke så mye som en måsadott på Tokerud vært pusset. Men i forhold til hva som faktisk finnes i denna byen skjønner jeg bare ikke helt all Tokerud skepsisen. Hvis man har a) jobb og/eller b) unger og/eller c) generelt dårlig tid funker det kanonbra som en slags innendørsbuldring-utendørs treningsarena. Og det finnes da også vitterlig noen superfine linjer på Tokerud? Gi og få, Frankenstein, Omni, Bare så det er sagd, Kanskje er du kongen. Totalt uinterresante? Det hele koker vel kanskje ned til hvor gira man er på å buldre ute, og på hva man anser som den gunstigste treningseffekten på lang sikt.

erik sa...

Marianne! den paien var jo fantastisk, oppskriften??

marianne sa...

Her kommer oppskrifta:

1 stykk skadet skulder og dermed 1 stykk gira blåbærplukker
150 gram smør
mel
sukker
1 egg
bland smør, mel, sukker og egg - putt i form og stek i ovnen i 15 minutter på 180 grader. Legg to liter sukra Erikplukka blåbær oppi og stek 15 minutter mer. Mmmmmmm! Nytes med sultne gribber, kaffe og vaniljekesam!

~ Vegard ~ sa...

Digg :)

Anonym sa...

Aha! Så det er sånn Erik blir skada... for mye bærplukking, mens han later som det skjer på harde ruter...