søndag, desember 06, 2009

Pinnekjøtt og girl's crimping hard


Da var det første pinnekjøttet fortært, digg!! :)

Jeg har hatt noen buldreøkter låven, bratt, bratt, bratt! Små tak, fingerstyrke! Låven fremstår som en fantastisk bra buldrevegg :) Lørdag buldra Jaffa (som fortsatt ikke var blitt tilhenger av veggen, men som seff er det nå..) og jeg, mens Villesen lagde buldre til oss, en super effektiv økt som vanlig i låven, her er det bare å gå på, og på hele tida :) Bra funky buldre Villesen! Etter trening var det pinnekjøtt lag med masse morro.

Dagen derpå ble startet med at jentene gikk ut for å crimpe på 45 grader'n. Sterkingene ble seff foreviget :)

Ny uke på gården, mange nye buldremuligheter!! Tilhenger sida til Solstad gaard




4 kommentarer:

Anonym sa...

Finfin vegg detta, men hva skjer med alle jugsa? Den burde pepres med skarpe krimpere og slappe pockets, ikke slopere og semijugs! Da kan man like godt trene på verket... Men for all del, stilig vegg du har satt opp!

~ Vegard ~ sa...

yo!

De semi takene skyldes økonomien, men på 45 graders vegg må man ha litt mere enn ett fingerleddskrimps for min del enda... det er ganske mange kule krimps oppe, men Citywall har ikke de feteste takene og det er stort sett de vi har foreløpig (billlllig). Du får komme på en økt for å teste veggene istede! Å nei, man kan ikke få samme økta på Verket idag, ganske mye mere effektivt på Solstad :)

Ben M. sa...

What about using small wooden blocks as holds as we do over here?

~ Vegard ~ sa...

Det gjør jeg, har fått opp en fantastisk fet krimpelist nå... glatt som f%&N! Det skal bli flere av de!